Værdier

Det vigtigste for os er, at du sover godt, så du får en hverdag med godt humør og overskud. Vi bestræber os på, at du oplever den bedste søvn i vores senge, og det afspejler vores design og materialer.

Materialer med unikke funktioner

Vores madrasser og elevationssenge er udviklet og designet i elegante og funktionelle materialer. SleepWave-madrassen består af to forskellige materialer, som i kombination giver den bedste søvnoplevelse. Det er derfor, at vi kalder det for en hybridmadras.

Dit helbred er også vigtigt for os – derfor er vores materiale allergivenligt og Oeko-tex®-certificeret. Vores madrasser giver dig en fjedrende fornemmelse og en stor bevægelsesfrihed. Alle disse fordele giver dig en uforstyrret og sund søvn.

Vores senge holder bedre

SleepWave er danskproduceret i de absolut bedste materialer og testet til at kunne udholde hverdagens brug. Madrasserne har komfortlag på begge sider, der gør dem vendbare, og dette giver et mere alsidigt brug af madrassen, hvilket forlænger dens levetid. Vi giver dig derfor 15 års garanti på vores madrasser, så du oplever en vedvarende komfort i hele produktets levetid.

Din søvn ligger os på sinde

Den gode søvn er en af grundingredienserne i det gode liv. Vi har derfor gjort alt for, at du kan hvile, restituere og lade op i vores senge. Vores madrasser er designet med 7 komfortzoner, som giver forskellige dele af din krop den støtte, din krop har behov for. På den måde vil du føle dig mere udhvilet, når vækkeuret ringer, så du kan nyde en aktiv livsstil og en varieret hverdag.

Sleepwaves fordele

15 års garanti
Trykfølsomt indlæg
7 komfortzoner
Selvventilerende
Punktelastisk
Vendbar madraskerne