Fordele

15 års garanti

På grund af materialets gode egenskaber ændrer produktet sig minimalt, når du bruger det, så du sikres optimal liggekomfort i mange år frem. Derfor får du altid 15 års garanti på vores madrasser.

Trykfølsomt indlæg

Det trykfølsomme indlæg, som vi laver vores madrasser af, former sig efter din kropsform, fordeler trykket og mindsker på den måde trykpunkter, så du kan slappe af i den mest optimale stilling.

7 komfortzoner

Vores madrasser er inddelt i 7 komfortzoner, som gør, at din krop understøttes bedst muligt. Denne unikke ergonomiske opbygning sørger for, at din rygsøjle kan hvile i sit naturlige leje, så du ikke får ondt i kroppen eller i ryggen.

Læs mere om 7 komfortzoner

Selvventilerende

Den Oeko-Tex®-certificerede madras har en cellestruktur med gode luftcirkulerende og fugttransporterende egenskaber, som gør, at madrassen er mere hygiejnisk og allergivenlig.

Punktelastisk

At vores materiale gør vores madrasser punktelastiske betyder, at madrassen kun reagerer på det punkt, hvor den påvirkes. Det er kun der, hvor du ligger, at madrassen absorberer energi, og det sikrer derfor en rolig søvn.

Vendbar madraskerne

Vores madrasser er skabt med trykfølsomt materiale på begge sider, som gør det muligt at vende madrassen. Når madrassen vendes, forlænges levetiden af din madras, fordi madrassen slides mindre.

Vores værdier

Materialer med unikke funktioner
Vores senge holder bedre
Din søvn ligger os på sinde