Certifikater

Her kan du læse mere om SleepWaves certifikater. Disse sikrer dig, at du sover godt, trygt og sundt i vores senge. Vores produkter er Saniguard-behandlede og Oeko-Tex®-certificerede, hvilket gør dem både allergivenlige og hygiejniske.

De 7 komfortzoner betyder bedst muligt støtte og komfort. Og så er alle produkter dansk produceret med omtanke for miljøet.

Saniguard

Vores produkter er overfladebehandlede med den Oeko-Tex®-certificerede Saniguard- beskyttelse. Behandlingen sikrer et mere allergivenligt og hygiejnisk sovemiljø, og effekten bliver i betrækket selv efter gentagende vask. Saniguard betyder, at bakterier, svampesporer og husstøvmider har svært ved at sætte sig og leve i materialet. Når kontakt med bakterier og husstøvmider mindskes, har du samtidig mindre risiko for at udvikle allergier.

Oeko-Tex®

SleepWaves madraskerne og Saniguard-overfladebehandlingen er miljøvenlige. Derfor er de Oeko-Tex®-certificerede, hvilket giver dig en sikkerhed for, at produktet ikke indeholder allergifremkaldende eller skadelige stoffer. Certificeringen revideres årligt, og der foretages løbende kontrol og inspektion. Oeko-Tex® yder derfor høj troværdighed, og vi er stolte af gang på gang at kunne sætte dette mærkat på vores produkter.

7 komfortzoner

For at du kan sove godt og restituere bedst muligt, er det vigtigt, at din krop får den rigtige støtte. Vores madrassers 7 komfortzoner giver dig optimal trykaflastning der, hvor du har mest behov for det. De 7 komfortzoner yder særlig støtte til udsatte områder som skuldre, hofter og lænd. Det betyder maksimal restituering, optimal blodcirkulation og dermed den mest effektive søvn.

Dansk produceret

Hos SleepWave udvikler og skaber vi produkter med omtanke. Det betyder, at miljø og sundhed er væsentligt for os. Derfor er vores produkter dansk producerede. På den måde lægger SleepWave sig også i forlængelse af en stolt dansk tradition af møbelproduktion. Vi udtænker, designer, skaber og producerer vores produkter tæt på dig.

Sleepwaves fordele

15 års garanti
Trykfølsomt indlæg
7 komfortzoner
Selvventilerende
Punktelastisk
Vendbar madraskerne